Zwarte komijn als voedingssuplement ter ondersteuning van het lichaam

Elke dag 's morgens en 's avonds 1 koffielepeltje

Immuun systeem

 • Verhoogt de immuniteit - U kunt ook zwarte komijn gebruiken om uw algehele immuunsysteem te verbeteren, waardoor het afweermechanisme van uw lichaam en de bescherming tegen bacteriën wordt verbeterd. Omdat de meeste van de meest voorkomende kwalen veroorzaakt worden door een ontsteking, vormen zwarte zaden een perfect kruid om vele ziekten aan te pakken die mensen tegenwoordig hebben.

Hart en Bloedvaten

 • Bevordert de gezondheid van het hart en bloedvaten
 • - Een ongezond hart kan een gevolg zijn van verschillende redenen, maar ze komen allemaal voort uit een gemeenschappelijke deler; niet het hart de voedingsstoffen geven die het nodig heeft. De rijke en onverzadigde Omega 6 & 9-zuren en de fytosterolen die zwarte komijn bevatten, bieden verbazingwekkende hartvoordelen en helpen de elasticiteit in uw bloedvatwanden te versterken, wat helpt bij het voorkomen van de vorming van bloedstolsels en slagaderlijke druk. Ze helpen ook om je cholesterol en bloedsuikerspiegel te verlagen. Al eeuwenlang is het vermogen van zwarte komijn oliën om de gezondheid van het hart te bevorderen een van de belangrijkste toepassingen van zwarte komijnolie en een van de meest geprezen voordelen ervan.
 • Vermindert hoge bloeddruk - Zwarte komijn olie voor hoge bloeddruk is tegenwoordig een van de meest voorkomende toepassingen van zwarte komijn olie. Hoewel het niet wordt erkend als een officiële behandeling, merkten veel patiënten met hoge bloeddruk een significante daling van hun bloeddrukniveaus wanneer ze zwarte komijn olie gebruikten. Studies zoals deze hebben ertoe geleid dat velen zwarte komijn olie als een natuurlijke remedie voor het verminderen van hoge bloeddruk begonnen te nemen.

De Lever

 • Onderdrukt de groei van leverkanker - Een ander voordeel van zwarte komijn is dat het ook de groei van leverkanker op natuurlijke wijze onderdrukt. Wanneer we het vergelijken met alle bijwerkingen van de moderne geneeskunde, is het belangrijk om op te merken dat deze natuurlijke remedie enorm waardevol is als het gaat om de behandeling van leverkanker.
 • Bevordert de levergezondheid - In combinatie met het vorige punt bevordert het ook de algehele gezondheid van de lever en verbetert het de functie en immuniteit.
 •  
 • Verwijdert lever Stenen - Evenzo als galstenen, kunnen leverstenen ook enorme pijn veroorzaken en hebben ze kostbare bijwerkingen bij het innemen van de voorgeschreven reguliere medicatie. De eigenschappen van zwarte komijn verminderen en onderdrukken leverstenen totdat ze volledig zijn verwijderd. Neem dagelijks met honing voor betere resultaten.

De Pancreas

 • Remedies Alvleesklierkanker - Het is ook bewezen effectief te zijn in de behandeling van pancreaskanker, waardoor het een van de enige natuurlijke remedies is die zo'n positieve impact heeft op zoveel verschillende kankers.

De Hersenen

 • Beschermt hersenschade tegen de ziekte van Parkinson - Het thymoquinon-extract in dit prachtige kruid heeft bewezen neuronen in onze hersenen te beschermen tegen synaptische toxiciteit (veroorzaakt door een pathologie die verband houdt met de ziekte van Parkinson en dementie).
 • Voorkomt en behandelt de ziekte van Alzheimer - Er zijn talrijke recente onderzoeken geweest waarin zwart-komijn olie werd onthuld als een uitstekend natuurlijk supplement voor het voorkomen en vertragen van de progressie van de ziekte van Alzheimer bij individuen. De resultaten toonden aan dat het nemen van dagelijkse doses (1-2 koffie lepels) de beste resultaten opleverde.
 • Doodt hersenkankercellen - Zwarte zaden zijn geweldig voor het beheersen en onderdrukken van tumoren en kankercellen in je hersenen. Groepen onderzoekers hebben geconcludeerd dat zwarte zaadolie een legitieme natuurlijke remedie en behandeling is voor hersenkanker en hersentumoren.
 • Verbetert het geheugen (dementie) - Onderzoek heeft aangetoond dat consumptie van zwart komijn je geheugen, cognitie en aandacht verbetert. Het is recentelijk bewezen dat het de scherpte verhoogt en zelfs uw vermogen om zowel de korte als de lange termijn te onthouden verbetert.
 • Verlicht hoofdpijn en migraine - Een ander meer berucht voordeel van zwarte komijn olie, het gebruik om hoofdpijnen en migraine te behandelen, is een van de meest geprezen toepassingen. Eeuwenlang hebben Arabieren en Europeanen het gebruikt door het toe te passen rond hun ogen, neus en voorhoofd. Dit gaf hen onmiddellijke verlichting van de bonzende pijn, en het kan hetzelfde doen voor jou.

De Darmen

 • Onderdrukt en doodt darmkankercellen - zwarte komijn thymoquinone en antioxiderende eigenschappen zorgen voor krachtige scavenger-vermogens. Ze zijn niet alleen nuttig voor vele andere kwalen, maar ze vormen ook een belangrijk ingrediënt in de onderdrukking van de groei van kankercellen.Hun vermogen om de groei van kanker te remmen is zo indrukwekkend dat veel artsen hebben verklaard dat het een effectief natuurlijk alternatief is voor de behandeling van colonkanker.
 • Constipatie - Op dezelfde manier als hoe het je spijsvertering helpt, helpt het ook bij het verlichten van constipatie. Neem dagelijks (1-2 koffie lepels) na uw lunch of diner en herhaal het dagelijks voor onmiddellijke resultaten.
 • Zwarte komijn olie voor diarree - Omdat de meeste diarree het gevolg is van een virale infectie, vormen de ontstekingsremmende eigenschappen van zwarte komijn een perfecte remedie voor het huis. Het brengt je spijsvertering en darmen in balans, waardoor je lichaam minder verstopt raakt.Velen stellen voor om 1-2 koffie lepels zwarte zaadolie te mengen met yoghurt gedurende 2 dagen tot dat de diarree volledig is verdwenen.

De Longen

 • Onderdrukt bronchitis - Van alle aandoeningen aan de luchtwegen die zwarte zaden behandelen, is het vooral efficiënt geweest bij de behandeling van bronchitis. Dit is opnieuw te wijten aan de krachtige anti-inflammatoire eigenschappen die ze bevatten. Neem eenvoudig dagelijks 1-2 koffie lepels olie voor de beste resultaten.
 • Behandel hoest en astma - Met de ontsteking van de bronchiën (de lichaamsdelen waardoor je gemakkelijk kunt ademen), kan dit behoorlijk wat ophef en ongemak veroorzaken, naar adem happend, diep ademhalend maar niet genoeg zuurstof naar je longen. De ontstekingsremmende eigenschappen van zwarte zaden maken het een van de meest ideale diamantkruiden. Zwarte zaadolie richt zich op uw immuunsysteem en zijn antibacteriële eigenschappen bestrijden elke bacterie en elk virus. Het is geweldig voor alles dat wordt veroorzaakt door een ontsteking. Specifiek bronchitis en astma, twee van de meer prominente toepassingen van zwarte zaden.Het is zelfs in de geschiedenis vastgelegd dat een van de belangrijkste gebruiken die de oude Egyptenaren hadden, ervoor hielp de cardiovasculaire gezondheid te verbeteren.
 • Vermindert griep en koorts - Een ander probleem dat direct verband houdt met een zwak immuunsysteem is griep of koorts, dat kan nog meer ernstige schade aan uw immuunsysteem veroorzaken. Als je geen manier hebt om je lichaam te helpen, kan het je dagen of zelfs weken in bed laten. Omdat  zwarte komijn ontstekingsremmend is, kunt u zwarte komijn olie gebruiken voor griep en koorts voor snelle verlichting. Met onmiddellijke hulp aan uw immuunsysteem, zal uw lichaam de krachtige anti-oxidanten en antibacteriële eigenschappen van zwarte komijn olie aan het werk gaan.Een voorgesteld recept is het mengen van honing en zwarte komijn olie in een kopje warm water. Als u dit dagelijks doet, raakt niet alleen uw griep en koorts kwijt, maar verbetert u ook uw algehele welzijn
 • Helpt bij congestie op de borst - Wrijf eenvoudig zwarte zaadolie op je borst om opstopping te verwijderen en op te ruimen. Het zal wonderen verrichten wanneer het wordt gemengd met honing. Je kunt er ook voor kiezen om ze ook mondeling te nemen.

Huid problemen

 • Psoriasis - voornamelijk veroorzaakt door een ontsteking, Psoriasis is een onaangename toestand van de huid waar miljoenen mensen wereldwijd last van hebben. Omdat zwarte zaadolie anti-psoriasis eigenschappen vertoont, profiteert het daarbij in de eerste plaats ziekten veroorzaakt door ontsteking. Dit maakt het tot een geweldig natuurlijk alternatief voor veel van de huidige receptaanbevelingen voor psoriasis.Gewoon dagelijks de olie of capsule oraal innemen om resultaten te zien. Je kunt sommige ook direct op de getroffen gebieden wrijven.
 • Behandelt eczeem - Lijden aan eczeem kan een pijnlijke ervaring zijn. Het vinden van die broodnodige opluchting kan moeilijk zijn, waardoor je Black Seed Oil nog veel meer zult waarderen. Eczeem wordt veroorzaakt door, je raadt het al, een ontsteking. Dit zorgt ervoor dat onaangename rode huiduitslag verschijnt en zwelling veroorzaakt door het hele lichaam.Het gebruik van zwarte zaadolie voor eczeem is een van de meest geprefereerde natuurlijke alternatieven voor de behandeling van vandaag. Gebruik eenvoudig dagelijks 1-2 koffie lepels voor onmiddellijke verlichting.
 • Zwarte komijn olie voor acne - Acne is een direct gevolg van ontsteking op de huid, waardoor mensen uitbreken. Met krachtige regeneratieve en ontstekingsremmende eigenschappen zijn zwarte zaden uw beste optie om uw huid op te ruimen en het een zachte, natuurlijke gloed te geven. Het is in de loop van de geschiedenis door zowel koningen als vrouwen gebruikt voor de meest voorkomende huidaandoeningen.
 • Goed voor je huid - Van toon tot textuur, er zijn veel redenen voor iemand die een gezondere huid wil. Met alle essentiële vetzuren, vitaminen, antioxidanten en aminozuren is zwarte komijnolie perfect rondom de dagelijkse vochtinbrengende huid. Het is niet alleen geweldig voor bescherming (voor zonnebrand, etc.), maar het heeft ook anti-aging eigenschappen die helpen bij rimpels.Efficiënte huidkankerbehandeling (melanoom) - Kanker is het gevolg van DNA-mutaties die te snel vermenigvuldigen om uw immuunsysteem in te halen. Veroorzaakt voornamelijk door ontsteking, de thymoquinone en thymohydroquinone eigenschappen in zwarte zaden bleken effectief te zijn in de behandeling. Het is vooral bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Het is bewezen dat zwarte komijn olie veel verschillende kankers, waaronder huidkanker, voorkomt en behandelt. Dit is opnieuw te danken aan de krachtige anti-bacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen die het bevat, de 2 belangrijkste eigenschappen van zwarte zaden.De manier waarop ze werken, is door zich op uw witte bloedcellen te richten, waardoor uw immuunsysteem gezond wordt en kankercellen worden gedood.
 • Bestrijdt schimmelinfecties - Schimmelinfecties komen voor wanneer bacteriën bovenop uw huid groeien, wat resulteert in een verscheidenheid aan verschillende ziekten en huiduitslag. Onderzoek toont aan dat schimmel en schimmel niet naast de verbindingen in zwarte zaden kunnen bestaan, waardoor veel wetenschappers tot de conclusie komen dat zwarte komijn een krachtig kruid is, maar een uitstekende natuurlijke remedie. De resultaten tonen aan dat zwart komijn een effectieve schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen heeft die schimmelinfecties op grote schaal kunnen behandelen en genezen.
 • Diepe reiniging van de poriën - Een van de resultaten van een zwak immuunsysteem is de opeenhoping van overtollig talg, waardoor uw poriën verstopt raken. Gewoon oraal innemen of aanbrengen op aangetaste poriën na een warme douche voor het beste resultaat. U zult een onmiddellijke verbetering zien en uw poriën zullen volledig duidelijk zijn binnen 2 weken van dagelijks gebruik.

Infecties

 • Infectie Killer - Alle soorten infecties worden bestreden door het immuunsysteem, met name witte bloedcellen. Door het immuunsysteem direct te richten, helpt zwarte komijn olie uw lichaam infecties van top tot teen te bestrijden. Dit is een unieke eigenschap waar zwarte zaden in de loop van de geschiedenis bekend om stonden en ze hebben de tand des tijds doorstaan ​​als een van, zo niet de meest krachtige, natuurlijke remedies van vandaag. Zwarte komijn bevat niet alleen antibacteriële eigenschappen, maar ook antischimmel, een geweldige combinatie die infecties kan behandelen en genezen.
 • Vermindert allergieën (sinus-infecties) - Velen van ons ontwikkelen allergieën en infecties van de sinussen, een direct gevolg van een zwak immuunsysteem dat onmiddellijke hulp nodig zou kunnen hebben. Het gebruik van zwarte komijnolie voor allergieën kan een van de beste manieren zijn om beter te worden. Niet alleen is het bekend om een ​​snelle verlichting te bieden, maar het zorgt ervoor dat je sneller opstaat dan de meeste medicijnen zonder recept vandaag. Sterke antibacteriële en ontstekingsremmende stoffen werken snel om te genezen en infecties van de sinussen te behandelen.Het is veilig om te zeggen dat het gebruik van zwarte komijn zaden voor allergieën uw mening kan veranderen over de allergiegeneesmiddelen van vandaag.

De Maag

 • Verlicht Misselijkheid en Verstoorde Maag - Zwarte komijn olie voor misselijkheid en maagklachten zijn een andere beruchte toepassing van zwarte komijn. De reden waarom het voor zo'n krachtige remedie zorgt, is vanwege het feit dat het de spijsvertering van je lichaam stimuleert en de uitstoot van gas induceert.
 • Helpt bij maagpijn - Voor de meeste maag gerelateerde pijnen en problemen zijn zwarte zaden een geweldige natuurlijke remedie voor snelle verlichting. Het is een van de bekendere voordelen van zwarte zaden en wordt nog steeds wereldwijd gebruikt. Neem dagelijks 1-2 koffie lepels na de maaltijd voor snelle resultaten.
 • Behandelt maagzweren - Het is een van de meest dynamische natuurlijke kruiden die zweren behandelen, waardoor het slechts een deel van een handvol is. Meerdere studies hebben bewezen dat zwarte komijn olie effectief is in de behandeling van alle soorten zweren.
 • Behandelt maagzuur - Nog een groot voordeel van zwarte komijn olie is dat het een natuurlijke remedie is tegen brandend maagzuur. Hoewel er slechts een paar onderzoeken zijn geweest om dit te ondersteunen, laat de geschiedenis ons weten dat het al jarenlang wordt gebruikt voor de behandeling van maagzuur

De Nieren

 • Bevordert de gezondheid van nieren - Van nierziekte tot nierstenen, zwarte zaadolie is een effectief natuurlijk alternatief gebleken voor behandeling. Consumeer dagelijks (1-2 koffie lepels) voor een optimaal resultaat.
 • Voorkomt nierbeschadiging in verband met diabetes - Naast het feit dat het uitstekend is voor diabetes en het verlagen van bloeddruk en suikerniveaus, voorkomt zwarte komijn olie ook nierbeschadiging die voortkomt uit diabetes. De onderliggende reden hiervoor is te wijten aan de krachtige verbindingen in het nigella sativa-extract die bekend staat als zwarte komijn.

CVS en Fibromyalgie

 • Chronische vermoeidheid - Zwarte komijn is ook efficiënt geweest bij de behandeling van chronische vermoeidheid. Hoewel de oorzaken ervan variëren, concludeerden de onderzoekers dat extract van zwarte zaden nuttig is om het lichaam opnieuw te energetiseren.
 • Algemene zwakte (lethargie) - Velen van ons ervaren emotionele en mentale dieptepunten in ons leven, bovenop de fysieke. Voor een boost in geest, energie en algehele stemming en gezondheid is er niets beter dan zwarte komijn olie. Het is een van de krachtigste natuurlijke remedies waarvan bekend is dat het de algemene gezondheidstoestand verbetert, zowel mentaal als fysiek.
 • Helpt bij depressie - Meerdere studies hebben aangetoond dat mensen die zwarte komijn olie hadden genomen, van nature gelukkiger en minder depressief waren. Dit voordeel van zwarte olie is een van de meest waardevolle, omdat miljoenen mensen lijden aan depressies die levens kunnen ruïneren. Zeer weinig kruiden pakken psychologische problemen aan, waardoor zwarte komijn olie veel groter wordt.
 • Verlaagt angst - We weten dat ontstekingen negatieve effecten hebben op psychose en vele andere psychiatrische problemen. Studies hebben aangetoond dat zwarte komijn olie veel effectiever is in het stabiliseren van je humeur en het verlagen van angstniveaus na dagelijks gebruik gedurende 30 dagen. Dit heeft ertoe geleid dat veel mensen een anti-inflammatoire behandeling aanbevelen in plaats van antidepressiva voor het verlichten van angstgevoelens
 • Verlicht stress - Zwarte komijn olie is bewezen effectief in het verminderen van stressniveaus, evenals vele andere cognitieve voordelen. De onderzoeken toonden aan dat wanneer de olie werd ingenomen, de proefpersonen significant lagere spanningsniveaus hadden dan de rest die er geen hadden genomen.
 • Verminder de noodzaak voor pijnstillers - In veel gevallen kan zwarte komijn olie enkele van de meest voorkomende pijnstillers van tegenwoordig vervangen. De ontstekingsremmende eigenschappen die het bevat, maken het ideaal voor de behandeling van pijn op elke centimeter van uw lichaam.

Kanker

 • Bevordert de groei van gezonde beenmerg - Onderzoek heeft aangetoond dat zwarte zaadextracten de groeisnelheid van beenmergcellen met een verbluffende 150% verhogen. Dit is volgens talrijke studies uitgevoerd op meerdere mensen. Wat des te verbazingwekkender is, is dat het de groeisnelheid van bijna alle tumoren met ten minste 50% remt.
 • Doden Leukemie cellen - Studies toonden aan dat zwarte zaden antiproliferatieve effecten hadden in humane myeloblastische leukemie HL-60-cellen. Dit is weer terug te voeren op het thymoquinon dat het bevat en dat het zo'n krachtig middel is.
 • Remt borstkanker - Zwarte komijn olie vertoonde een continu vermogen om de reproductie van borstkankercellen te onderdrukken wanneer deze voor langdurige behandeling werd gebruikt. Studies toonden aan dat grotere doses resulteerden in krachtigere onderdrukking.
 • Onderdrukt baarmoederhalskanker - Een andere kanker waarvan bewezen is dat zwarte komijn olie effectief is bij de behandeling, is baarmoederhalskanker. Vooral als gevolg van het thymoquinon, het bevat, hebben studies aangetoond dat het helpt bij het verhogen van het aantal witte bloedcellen en het onderdrukken van de kankercellen van het reproduceren.
 • Reparaties Prostaatproblemen - Prostaatgezondheid is wereldwijd een grote zorg voor miljoenen mensen en het vinden van gezonde manieren om het te verbeteren kan een stressvolle uitdaging zijn. Gelukkig is zwarte komijn olie al eeuwenlang gebruikt om de gezondheid van de prostaat te reguleren en te bevorderen. Studies hebben aangetoond dat het ook effectief is bij de behandeling van prostaatkanker.
 • Doden Orale Kankercellen - Studies hebben aangetoond dat extract van zwarte komij zeer effectief is bij het onderdrukken van de reproductie van orale kankercellen en het in sommige gevallen zelfs samen kan genezen. Het doet dit door de algehele gezondheid van uw immuunsysteem te verbeteren en de weerstand van de kankercellen te schaden.
 • Behandelt lymfoom - Lymfatische kanker (een andere naam voor lymfoom) is een pijnlijke ziekte die miljoenen mensen wereldwijd treft. Er zijn talrijke studies geweest die aantonen dat zwarte komijn extract efficiënt is in de verwijdering van lymfatische kankercellen. Onderzoek vertelt ons om dagelijkse porties te nemen (1-2 theelepeltjes) voor het beste resultaat.
 • Behandelt botkanker - Een andere grote remedie van zwarte komijn olie is zijn vermogen om de groei van botkankercellen te onderdrukken en in sommige gevallen samen te remmen. Het is een mooi natuurlijk alternatief voor de schadelijke medicatie die de moderne geneeskunde miljoenen mensen voorschrijft.

Artritis en Reuma

 • Verlicht Artritis - Zwarte komijn olie heeft in veel onderzoeken bewezen zeer effectief te zijn bij de behandeling van reumatoïde artritis en andere licht ontvlambare aandoeningen. Nogmaals is dit te wijten aan de krachtige ontstekingsremmende eigenschappen van zwarte zaden die het zo'n krachtige natuurlijke remedie maken.
 • Gewrichtspijn - Van de meer populaire voordelen en toepassingen, is het behandelen van pijn in de gewrichten met zwarte komijn olie een zekere manier om onmiddellijke verlichting te krijgen. Omdat de meeste gewrichtspijn wordt veroorzaakt door een ontsteking, is het een perfecte natuurlijke remedie. U kunt het rechtstreeks op de huid van het gepijnigde gebied aanbrengen.
 • Reuma pijn - De krachtige ontstekingsremmende middelen die in zwarte zaden worden gevonden, maken het een van de meest efficiënte natuurlijke remedies tegen reumatische pijnen. Neem dagelijks (1-2 koffie lepels) met honing voor maximale verlichting.
 • Comfort voor rugpijn en spierpijn - Je kunt pijnstillers voor je rug- en spierpijn verminderen door zwarte komijn olie op de pijnpunten toe te passen. Je zult direct opluchting voelen als de krachtige verbindingen direct aan het werk gaan.

Verder nog ter ondersteuning van: Aambeien,  verstopte neus, haar, tandpijn, spierkrampen, hulp bij gewichtsverlies, littekens, oorpijn, bijen en wespensteken, tandvlees infecties.