Multi Wave Oscillator (MWO)

Maar liefst drie legendarische uitvinders staan aan de wieg van de Multi Wave Oscillator: Nicolai Tesla, George Lakhovsky en Royal Raymond Rife. De resultaten zijn net zo indrukwekkend als hun uitvinders.

De Multiwave Oscillator is een resonantietoestel dat werkt met hoogfrequente trillingen en dat op subtiele wijze een breedspectrum aan natuurlijke frequenties produceert. Het toestel brengt de cellen van het lichaam in de juiste frequentie en stimuleert zo het immuunsysteem en activeert het zelfgenezend vermogen. De MWO kan worden aangesloten op onder andere de Lakhovsky antennes en/of de Rife Phanotron, welke is gevuld met heliumgas. De samenwerking met de originele Lakhovsky antennes is zeer krachtig en geeft een geweldig gevoel. Het is een hele relaxte en diepe behandeling.

Het gebruik van hoge frequenties/voltages tegen een lage stroomsterkte (in ampères) bij levende organismen als planten, mensen en dieren is al bijna 100 jaar het onderwerp van medische interesse. De techniek werd rond 1890 uitgevonden door dr. Nikola Tesla, een geniale wetenschapper, die ook de wisselstroom heeft ontdekt. Dankzij hem kunnen we gebruik maken van elektriciteit in huis, straatverlichting, etc. Sindsdien is er veel apparatuur, die van deze techniek gebruik maakt, op de markt gebracht.

Het originele apparaat, de basis voor de MWO-therapie, kwam van de Franse wetenschapper George Lakhovsky, die rond 1920 in Parijs werkte. Hij ontwikkelde de visie dat de genen en chromosomen in alle levende cellen constant in beweging zijn. Verder redeneerde hij dat ze als kleine radiozenders en ontvangers functioneren. Bovendien zouden ze een resonerende frequentie hebben die toe te schrijven is aan hun omvang, vorm en capaciteit. 

Wanneer cellen blootgesteld worden aan een breed gamma van elektromagnetische golven uit het onderste gedeelte van het elektromagnetisch spectrum, absorberen ze, volgens Lakhovsky, energie die bij hun resonantiefrequentie past tijdens blootstelling aan die energie, mits de sterkte van de magnetische golven niet te sterk of te zwak is. Lakhovsky heeft veel onderzoek gedaan naar de impact van deze theorie.

Lakhovsky stelde dat elke cel in het lichaam door de MWO geïnformeerd wordt en de levenskracht weer aangewakkerd wordt.

Experimenten met zeer hoge voltages hebben, bij deskundig gebruik, aangetoond dat lichamelijke pijnen zeer snel en effectief behandeld kunnen worden. Eveneens bleek dat infecties en wonden bijzonder snel helen. Deze hoge frequenties en voltages kunnen niet rechtstreeks op het lichaam worden toegepast. Lakhovsky heeft daarom een antennesysteem bedacht waarmee de frequenties worden versterkt en zo worden overgebracht op het lichaam.

Wanneer de Multiwave wordt aangesloten op de Lakhovsky antennes dan worden de hoge voltages en het spectrum aan frequenties door de antennes gestuurd. Door de speciaal gestemde antennes in combinatie met de precies uitgemeten diameters en de nauwkeurig samengestelde materialen worden de voltages en frequenties versterkt. Dit resulteert in een enorm krachtig energieveld dat voor de meeste mensen waarneembaar is. Indien dit niet waarneembaar is dan kan men het energieveld zien door een TL-buis tussen de antennes te houden. Deze gaat dan spontaan branden.

Het is dit energieveld dat zijn uitwerking heeft op het menselijk lichaam, maar ook op dieren, planten en voedingsmiddelen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de structuur van water te veranderen in een vorm die voor ons lichaam beter te verwerken is.

Effecten die door gebruikers van de MWO werden gemeld

  • Tintelingen in het lichaam, vaak extra sterk op de plek in het lichaam waar men last van heeft.
  • Ontspanning in het gehele lichaam
  • Een rust in het hoofd, vaak omschreven als een soort trance
  • Vermoeidheid na de eerste 3-5 keren MWO-gebruik. Volgens een onderzoek van Dr. Fischer is dit te verklaren door de vele processen in het lichaam die worden geactiveerd.
  • Nieuwe energie, levenslust.
  • Emoties

De ‘Multiwave Oscillator therapie’ is gedurende vele jaren steeds verder ontwikkeld door middel van herhaalde experimenten, verbeteringen en het optimaliseren van de apparatuur. Vooral door de reacties, adviezen en ervaringen (en ook onderzoek) van mensen die de apparatuur gebruiken is het huidige apparaat tot stand gekomen. De spoel in de MWO is ontwikkeld door Nikola Tesla.

MWO therapie versnelt het genezingsproces in het menselijk lichaam aanzienlijk. Als deze techniek gebruikt wordt bij postoperatief herstel, kan de periode na zware operaties met mogelijk vijftig procent verkort worden.

Personen met een pacemaker mogen, doordat het apparaat een magnetisch veld genereert, geen gebruik maken van de MWO.

Het zenden van trillingen en frequenties wordt het “genezen van de toekomst”. Vele wetenschappers geven dit wereldwijd al aan.